_ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σχετικά με εμάς


Ιδιωτικό ΚΕΠ Αγρινίου.

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στην Αιτωλοακαρνανία.

  • Το Ιδιωτικό ΚΕΠ masterkep.gr στο Αγρίνιο, δημιουργήθηκε απο μια ομάδα ατόμων, που διατηρούν μεγάλη εμπειρία και γνώση τόσο στο πώς λειτουργεί το διοικητικό σύστημα όσο και των τρόπο λειτουργίας διαφόρων διοικητικών υπηρεσιών και φορέων του κράτους.
  • Άμεση παροχή υπηρεσιών ενώπιον των ελληνικών δημόσιων υπηρεσιών και την αποτελεσματική διεκπεραίωση υποθέσεών για οποιοδήποτε ζήτημα, με υπευθυνότητα και απόλυτη εχεμύθεια.
Όραμα μας είναι, το masterkep να γίνει το πιο χρήσιμο και καθημερινό εργαλείο για κάθε ιδιώτη και επιχείρηση σε όλη την Αιτωλοακαρνανία. Το masterkep είναι εδώ, για να αλλάξει την καθημερινότητα των ανθρώπων.

Οι στόχοι μας

  • Το ΙΚΕΠ masterkep στο Αγρίνιο, θα υπάρχει με στόχο να πραγματοποιεί την οικονομικότερη, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη με ποιότητα εξυπηρέτηση των πολιτών, σε ό,τι αφορά τη συνδιαλλαγή τους με φορείς τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα.
  • Αναλαμβάνουμε για εσάς την κατάθεση αιτήσεων, δικαιολογητικών ή και άλλων αιτημάτων, την παρακολούθηση της εξέλιξης και την παραλαβή σχετικών πιστοποιητικών, βεβαιώσεων ή επικυρωμένων αντιγράφων.

Ικανοποίηση πελατών

400

Εμπειρία

5 χρόνια


Διεκπαιρεώσεις

750


Συνεργάτες

10

_ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Οι υπηρεσίες μας ανανεώνονται σύμφωνα με την επικαιρότητα.

01

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Οι υπηρεσίες μας είναι ενδεικτικές. Μπορείτε να ζητάτε κάποια υπηρεσία που δεν αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας

Αναλαμβάνουμε διεκπεραιώσεις που ο πολίτης δεν έχει την δυνατότητα για να πραγματοποιήσει, τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων.