ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ – ΑΙΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

ΑΣΕΠ – 333 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΑΒ
July 8, 2021
 

Τα συναρμόδια Υπουργεία Υποδομών και Μεταφορών θέτουν σε λειτουργία την διαδικτυακή υπηρεσία αντικατάστασης της άδειας οδήγησης η οποία έχει χαθεί, κλαπεί ή φθαρεί.

Από την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της κυβέρνησης οι υπηρεσίες θα είναι πλέον διαθέσιμες για όλες τις περιφέρειες. Όλοι θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά αντικατάστασης ή έκδοσης αντιγράφου άδειας οδήγησης ηλεκτρονικά χωρίς αναμονές σε ουρές και διαδικασίες γραφειοκρατίας.

Η εφαρμογή τέθηκε σε λειτουργία τον Δεκέμβριο του 2020 στην περιφέρεια Κρήτης, τον Μάρτιο του 2021 επεκτάθηκε στην Αττική και από τον Απρίλιο του 2021 σε Κεντρική Μακεδονία, Πελοπόννησο και Βόρειο Αιγαίο. Εφόσον ολοκληρωθεί η απαιτούμενη διαδικασία, οι πολίτες παραλαμβάνουν την νέα άδεια οι ίδιοι, μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου ή μέσω courier εφόσον ζητηθεί. Στο ΙΚΕΠ masterΚΕΠ θα αναλάβουμε την ηλεκτρονική διαδικασία εμείς για εσάς και με την ολοκλήρωσή της, παραλαμβάνουμε οι ίδιοι την νέα άδεια με σκοπό να σας απαλλάξουμε από απώλεια χρόνου.


 

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού με το Ιδιωτικό ΚΕΠ masterΚΕΠ, τον απόλυτο σταθμό του πολίτη! Παραμένουμε πάντα στην διάθεσή σας! Για πληροφορίες και ραντεβού: Οδός Αναστασιάδη 1 & Παπαθανάση, Αγρίνιο 30131 +30 2641 402215 info@masterkep.gr